آیت‌الله علم‌الهدی: «دِل» منشأ و مبدأ تمام رفتار‌های انسان است | توصیه امام علی (ع) به «زنده بودن دل» وزرای دفاع ایران و ونزوئلا دیدار کردند آیت‌الله علم‌الهدی: نماز، راهبرد پیشگیری از فساد در حرکت‌های انتظامی کشور است | فراجا نسخه کربلا در مجاهدت و ایثارگری است انتصاب وزیر سابق اطلاعات به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب (یکم آذر ۱۴۰۳) رئیس نمایندگی امور خارجه در شمال و شمال‌شرق کشور: مشهد همیشه در حوزه دیپلماسی شهری پیشگام بوده است اقتدار نظامی و دفاعی ایران در خدمت ملت و ترویج صلح است وزیر نیرو در زاهدان: خط انتقال آب دریای عمان به مشهد، ۱۸ درصد پیشرفت داشته است + فیلم نظر سازمان ملل درباره همکاری‌های ایران و آژانس اتمی پزشکیان: برازنده ما نیست ایران با این چشم انداز و رهبری، عقب مانده‌تر از سایر کشور‌ها باشد ورود رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان (یکم آذر ۱۴۰۳) واکنش وزارت امورخارجه به تصویب قطع‌نامه ضدحقوق‌بشری علیه ایران نتانیاهو به دنبال ایجاد منع قانونی برای سرپوش گذاشتن بر عملیات طوفان الاقصی حاجی‌بگلو: به دنبال احیای جایگاه واقعی شورا هستیم راهپیمایی ضد صهیونیستی در مشهد برگزار می‌شود (جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳) تصویب قطعنامه ضدحقوق بشری علیه ایران در سازمان ملل (۳۰ آبان ۱۴۰۳) توجیه آمریکا برای وتوی پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه سوریه: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت بهروز آذر: جامعه جهانی نسبت به نقض حقوق بشر در غزه و لبنان بی‌توجه است آمریکا پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را وتو کرد مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی رژیم صهیونیستی زیر آتش حمله پهپادی حزب الله احمدیان: جایی از سرزمین‌های اشغالی نبود که نتوانیم آن‌ را هدف قرار دهیم حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهر تدمر سوریه| ۳۶ نفر شهید شدند (۳۰ آبان ۱۴۰۳) دیدار نخست وزیر قطر با پزشکیان (۳۰ آبان ۱۴۰۳) ولایتی: آمریکا داعش را علیه سوریه و عراق ایجاد کرد گروسی: ایران هیچ شرایطی را برای توقف افزایش ذخایر غنی‌سازی تعیین نکرده است ترکیه تصمیم واشنگتن برای صدور مجوز حملات موشکی به خاک روسیه را ناصحیح خواند ابراز همدردی سفیر ایران با دولت و مردم پاکستان رافائل گروسی: ایران مقدمات توقف افزایش ذخایر اورانیوم غنی‌شده تا ۶۰ درصد را آغاز کرده است
سرخط خبرها

تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل| ایران: استفاده ابزاری از حقوق بشر مردود است

  • کد خبر: ۱۵۷۲۰۵
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۲
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل| ایران: استفاده ابزاری از حقوق بشر مردود است
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه قطعنامه پیشنهادی انگلیس و ایسلند علیه وضعیت حقوق بشر در ایران را تصویب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بحرینی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد ملل متحد و سایر سازمان‌های بین‌المللی در ژنو پیش از انجام رای گیری درباره این قطعنامه که با ۲۳ رای مثبت، ۸ رای منفی و ۱۶ رای ممتنع تصویب شد، گفت: پیش‌نویس قطعنامه‌ای که شورا در شرف رای‌گیری است و توسط ایسلند و بریتانیا به عنوان حامیان اصلی آن ارائه شده است، کاملاً غیرقابل توجیه است و توسط ایران رد شده است.

وی افزود: حامیان این قطعنامه خود را در پشت عنوان حقوق بشر پنهان و از این سازمان برای اهداف سیاسی خود سوء استفاده کردند. پیام ما به بریتانیا و سایر حامیان غربی پیش‌نویس قطعنامه روشن است. مردم ایران با انقلاب اسلامی خود در سال ۱۳۵۷ عزت نفس و استقلال را برگزیدند و علیرغم اقدامات قهرآمیز یکجانبه غیرانسانی و دستکاری رسانه‌ای، با نفی هرگونه سلطه و تبعیت در آن راه ثابت قدم خواهند ماند.

سفیر کشورمان تصریح کرد: ارائه این قطعنامه، از نظر ایران به عنوان تلاشی بدخواهانه برای هدف قرار دادن و تخریب عمدی چهره حقوق بشری ایران با تولید روایات آشفته، کلیشه‌های منفی و اتهامات نادرست تلقی می‌شود.

وی تاکید کرد: این قطعنامه و مأموریت آن عمداً دستاورد‌های حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران را نادیده گرفته و کشورم را با هدف انحراف توجهات از نقض حقوق ایرانیان و جنایات علیه بشریت انجام شده توسط حامیان این قطعنامه از طریق تحمیل اقدامات قهرآمیز یکجانبه هدف قرار می‌دهد.

بحرینی با بیان اینکه «استفاده ابزاری از حقوق بشر غیرقابل قبول است و آرمان مشترک حقوق بشر را به‌خطر می‌اندازد» هشدار داد: این رویکرد نه کمکی به حفظ و ارتقای حقوق بشر می‌کند و نه با واقعیت‌های میدانی و تاریخ و پیشینه فرهنگ و تمدن ایرانی سازگاری دارد. جمهوری اسلامی ایران عمیقاً به ضرورت رعایت و ارتقای حقوق بشر اعتقاد دارد. دستاورد‌های ما در زمینه حقوق بشر در چهار دهه گذشته، گواه جدیت ایران در رعایت، حمایت و احقاق حقوق بشر است.

سفیر کشورمان، با اشاره به همکاری‌های گسترده ایران با شورای حقوق بشر تصریح کرد: اعضای شورا اکنون در یک دوراهی حساس قرار دارند. آن‌ها باید تصمیم بگیرند که برای حمایت از ملت ایران در مسیر افتخاری که برای استقلال، عزت و موفقیت انتخاب کرده‌اند، به قطعنامه‌ای با انگیزه سیاسی ادامه دهند یا به آن رای منفی دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، گفتنی است که در جلسه امروز، کوبا، چین و آفریقایی جنوبی در حمایت از ایران سخن گفته و درباره استفاده ابزاری و سیاسی از حقوق بشر هشدار دادند.

کشور‌هایی که به قطعنامه ضد ایرانی رای دادند عمدتا کشور‌های غربی بوده و کشور‌های درحال توسعه، رای منفی و ممتنع دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->